top of page

Microneedling met de SkinPen of met de DermaPen: wat is het verschil?

De SkinPen en de DermaPen zijn allebei veelgebruikte microneedling-apparaten. Hoewel ze vergelijkbare functies hebben, zijn er enkele verschillen tussen deze twee apparaten. In deze blog laten wij deze verschillen zien.


DermaPen


De DermaPen is een van de eerste microneedling-apparaten die op de markt kwamen en wordt nog steeds veel gebruikt. De DermaPen bestaat uit een handstuk met één of meerdere naaldjes die op en neer bewegen om microperforaties in de huid te creëren. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om extra collageen en elastine aan te maken. In de zes tot acht weken na de behandeling zal je zien dat je huid er gezonder en strakker uit gaat zien.


SkinPen

De SkinPen is een nieuwer microneedling-apparaat. Het belangrijkste verschil met de DermaPen is dat de SkinPen gebruik maakt van gepatenteerde technologieën, zoals een dubbelveermechanisme en een precieze naaldpositie. Hierdoor worden de veiligheid en effectiviteit van de behandeling verbeterd. De SkinPen heeft ook een aantal instellingen waarmee de diepte van de naaldjes en de snelheid van de beweging kunnen worden aangepast. Daardoor heeft de behandelaar meer controle over de behandeling dan bij behandeling met de DermaPen.


Het effect van beide microneedling-apparaten is hetzelfde, dus ook na behandeling met de SkinPen ervaar je een gladdere en strakkere huid.
Microneedling met de SkinPen of met de DermaPen?

Hoewel beide apparaten dus zeer effectief zijn voor microneedling, heeft de SkinPen vaak de voorkeur. Dit vanwege de nieuwere technologieën die worden gebruikt en de mogelijkheid om de naalden aan te passen aan jouw specifieke huidaandoening. Dit helpt ons de behandeling volledig op maat te maken, wat zorgt voor de beste resultaten. Het is dan ook niet verrassend dat wij hebben gekozen om te werken met de SkinPen en dat onze klanten zeer tevreden zijn met de behaalde resultaten. Ben je ook benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen met de SkinPen? Plan online een afspraak in via de knop 'Maar afspraak' rechts onderaan de pagina, of neem contact met ons op.


Comments


bottom of page