top of page
Huidanalyse Care Clinic Apeldoorn.webp

HUIDANALYSE

Ben je ook zo benieuwd naar de staat van je huid? Wil je graag inzicht in of je huid al tekenen vertoont van huidveroudering, (onderliggend) pigment of zonschade? Of heb je een huidprobleem waarover je graag meer wilt weten? Bij Care Clinic in Apeldoorn kun je altijd terecht voor een consult met daarin een huidanalyse. En het eerste huidconsult is altijd gratis. Door deze grondige huidanalyse krijg je inzicht in hoe de conditie van jouw huid nu écht is en bieden wij de tools aan om jouw huidconditie te verbeteren. Wil jij dus een huidanalyse laten doen? Lees dan verder! 

WELK HUIDANALYSE APPARAAT GEBRUIKEN WIJ?

Om de huidanalyse uit te voeren maken wij gebruik van hét go-to huidanalyse apparaat: de OBSERV-520x. De OBSERV-520x heeft een camera waarmee we makkelijk en snel foto’s maken en jouw huid, huidstructuur en diepere huidlagen in beeld brengen. Huidveranderingen ontstaan namelijk eerst in de diepere huidlagen, voordat ze aan de oppervlakte waarneembaar zijn. Dit wordt dankzij de huidscan duidelijk zichtbaar. Wil jij ook weten wat er zich in jouw huidlagen afspeelt zodat je hier doelgericht mee aan de slag kan? We make the invisible visible!

De OBSERV-520x is erg nauwkeurig en geeft dus een betrouwbare en objectieve analyse van je huid. Zo identificeren we huidproblemen die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Geen veronderstellingen, maar feiten!

Anchor 1

ZO ZIET EEN HUIDANALYSE BIJ CARE CLINIC APELDOORN ERUIT

Een huidanalyse consult begint met een gesprek waarin we het huidprobleem, jouw medische voorgeschiedenis en jouw wensen bespreken. Daarna wordt de (schone) huid geanalyseerd met de OBSERV-520. We bespreken de resultaten hiervan. Vervolgens ontvang je een passend en persoonlijk behandelplan die specifiek voor jouw huidwensen is opgesteld. Uit de huidanalyse volgt ook een persoonlijk product advies speciaal afgestemd op de conditie van jouw huid. Door de behandeling te ondersteunen met gepersonaliseerde producten wordt het meest optimale resultaat bereikt.

HOE VAAK LAAT JE EEN HUIDANALYSE DOEN?

Afhankelijk van de resultaten van je eerste huidanalyse stellen we een behandelplan op. Tijdens het behandeltraject dat volgt vinden er meerdere meetmomenten met de OBSERV-520x plaats, om zo de voortgang en verbeteringen van de huid aan te tonen. Zo ben je verzekerd van een persoonlijke behandeling die goed aansluit van de ontwikkeling van de conditie van je huid.

Vivrefotografie-CareClinic-53.jpg

DE VOORDELEN VAN EEN REGELMATIGE HUIDANALYSE

Het regelmatig laten uitvoeren van een huidanalyse biedt veel voordelen voor de gezondheid en uitstraling van je huid:

  • Veranderingen zoals huidveroudering, onderliggend pigment of zonschade worden opgespoord voordat ze zichtbaar worden voor het oog;

  • Je behaalt het beste resultaat uit je huidverzorgingsroutine, omdat de effectiviteit hiervan wordt gemonitord en wanneer nodig bijgestuurd;

  • Wanneer je de conditie van je huid goed in de gaten houdt, is het makkelijker om deze te verbeteren en behouden;

  • We komen dankzij een huidscan bij de bron van mogelijke huidproblemen, waardoor we deze zo goed mogelijk op kunnen lossen.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wil jij ook inzicht in de staat van je huid door gebruik te maken van hét go-to huidanalyse apparaat: de OBSERV-520x? Neem dan contact met ons op! We care - Care Clinic Apeldoorn.

Care Clinic Apeldoorn Huidtherapie en Orthomoleculaire therapie.webp

VOOR DE HUIDANALYSE

Om het beste beeld van jouw huid te krijgen tijdens de intake en de huidanalyse, is het van belang dat de huid schoon is. Op de dag van de huidanalyse reinig je je gezicht en de huid in de ochtend met water. We raden aan om geen dagcrème, SPF of make-up aan te brengen op de huid.

WORDT EEN HUIDANALYSE VERGOEDT DOOR DE ZORGVERZEKERING?

Bij Care Clinic in Apeldoorn ben je welkom voor een gratis en vrijblijvend consult met daarin een huidanalyse. Vergoeding door de zorgverzekering is niet nodig.

bottom of page