top of page
Laserontharing definitief ontharen - Care Clinic Apeldoorn

LASERONTHARING

Ben je dat scheren en epileren ook zo zat? Of heb je vaak last van ingegroeide haren? Care Clinic in Apeldoorn helpt je definitief van je ongewenste lichaamsharen af. Daarvoor gebruiken we de nieuwste en meest innovatieve techniek. Maar wat is laserontharing nou eigenlijk en wat moet je erover weten?

WAT IS LASERONTHARING?

Laserontharing is dé oplossing om van ongewenste haargroei af te komen. Door het gebruik van een speciale laser worden de haarfollikels op zo’n manier geraakt dat de haargroei afneemt. De ongewenste haren worden dus letterlijk 'weg gelaserd'. Alle typen lichaamsbeharing zijn geschikt voor deze behandeling, wel moeten de haren donker genoeg van kleur zijn. Heb je grijze, witte, blonde of rode haren? Lees dan de pagina elektrische epilatieAlle mogelijke huidtypen kunnen goed met ons apparaat behandeld worden. 

Anchor 1

HOE WERKT LASERONTHARING?

Care Clinic maakt gebruik van één van de nieuwste en meest innovatieve manieren om lichaamshaar voorgoed te verwijderen. Het laserapparaat dat wij gebruiken geeft een zeer sterke, korte lichtpuls van een bepaalde golflengte. Deze lichtpuls wordt in korte tijd op de huid geschoten, om vervolgens geabsorbeerd te worden door het pigment van de haren, waardoor deze omgezet wordt in warmte. Deze warmte zorgt voor vernietiging van alle cellen van het haarzakje, zodat daaruit geen nieuwe haar meer kan groeien.

HOEVEEL LASERBEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Bij de meeste mensen zijn meerdere sessies nodig om het haar definitief te verwijderen. De reden hiervoor is de groeicyclus van de haren. Tijdens de intake maken we een schatting hoeveel behandelingen gemiddeld nodig zullen zijn om het gewenste resultaat te bereiken. 

Ontharen met IPL laser - Care Clinic Apeldoorn

DOET EEN LASERBEHANDELING PIJN?

De behandeling is niet 100% pijnloos, maar wordt vaak wel goed verdragen. Het gevoel kan vergeleken worden met het schieten van een elastiekje tegen de huid. Na behandeling kan de huid gevoelig en rood zijn en kan er lichte zwelling ontstaan. Deze reacties verdwijnen vaak snel, een dag na behandeling zijn de huidreacties over het algemeen verdwenen. Om de huidreacties op de dag zelf te minimaliseren, kan er extra gekoeld worden met een coldpack. 

Oksels definitief ontharen - Care Clinic Apeldoorn.webp

WELKE LICHAAMSDELEN KUNNEN GELASERD WORDEN?

In principe kun je in onze kliniek je hele lichaam definitief laten ontharen met behulp van de laser. Dat geldt zowel  voor mannen als voor vrouwen. De meest voorkomende lichaamsdelen die wij bij Care Clinic in Apeldoorn ontharen met een laser zijn:

 • Laserontharing van de bikinilijn

 • Laserontharing van de oksels

 • Laserontharing va de benen

 • Laserontharing van de bovenlip

 • Laserontharing van de rug.  

Bekijk een overzicht van alle lichaamsdelen die wij laseren en de prijzen onderaan op de tarieven pagina.

DIT IS BELANGRIJK VOORDAT JE LANGSKOMT VOOR EEN LASERBEHANDELING

Er zijn een aantal factoren waarvan je op de hoogte moet zijn voordat we starten met de laserontharing. We vragen je deze goed door te lezen voordat je bij onze laserkliniek langskomt:

 • De huid mag niet gebruind zijn, dus ook niet door de zonnebank of zelfbruiner. De laserstraal richt zich namelijk op pigment en kan zich bij een gebruinde huid richten op het pigment van de huid in plaats van het pigment in het haarzakje.
   

 • Om zo goed mogelijk resultaat van de laserbehandeling te behalen is het belangrijk dat de haren vanaf zes weken voor de behandeling niet meer geëpileerd of geharst worden.
   

 • We adviseren om de haren 1 à 2 dagen voor de behandeling te scheren. 

WORDT LASERBEHANDELING VERGOEDT DOOR DE ZORGVERZEKERING?

Ben je aanvullend verzekerd? In dat geval is er een grote kans dat laserontharing in het gelaat geheel of gedeeltelijk door de zorgverzekering wordt vergoed. Wij zijn namelijk geregistreerd in het kwaliteitsregister en lid van de NVH. Zo wordt bijvoorbeeld laserontharing in het gelaat, zoals de bovenlip, in veel gevallen door zorgverzekeraars vergoed. Neem contact op met je zorgverzekering voor de polisvoorwaarden.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN LASERBEHANDELING?

De prijs van de laserbehandeling bij Care Clinic Apeldoorn wisselt per behandeling. De prijzen per behandeling liggen tussen de € 30,- en € 275,- . Benieuwd wat jouw behandeling kost? Bekijk het complete overzicht van alle prijzen onderaan op de tarievenpagina.

Care Clinic Apeldoorn - Huidtherapie & Orthomoleculaire therapie.jpg

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ontharen door middel van laser, ook wel laserontharing? Dan verwelkomen we je graag bij ons in de kliniek. We care - Care Clinic Apeldoorn.

bottom of page