top of page
Vivrefotografie-CareClinic-7.jpg

WERKWIJZE

Care Clinic is een all-in-one concept waar je terecht kunt voor huid- en orthomoleculaire therapie. Het is de perfecte combinatie tussen gezondheid van binnen én buiten. De therapeuten van Care Clinic helpen je met huidbehandelingen zoals elektrische epilatie, laserontharing, littekenbehandeling en acne behandeling, maar richten zich met de orthomoleculaire kant ook op klachten als acne, prikkelbare darm syndroom, en darmklachten. Wat je gezondheidsdoel ook is: met de juiste behandeling, voeding en mindset brengen we huid en lichaam weer in balans. Dit bereiken wij door middel van een persoonlijke, meetbare én holistische aanpak. Care Clinic is een kwalitatieve en professionele kliniek, waar bezoekers zich thuis én gehoord voelen. Care Clinic werkt vanuit een persoonlijke approach en zet zich altijd 100% in voor de juiste resultaten en oplossingen.

BIJ CARE CLINIC HECHTEN WE WAARDE AAN KENNIS EN INZICHTEN. DE ZORG IS ALTIJD IN BEWEGING, EN DAAROM STAAN WIJ OOK NIET STIL. WE VOLGEN REGELMATIG TRAININGEN EN CONGRESSEN EN ZIJN DAN OOK ALTIJD OP DE HOOGTE VAN DE INNOVATIEFSTE TECHNIEKEN, PRODUCTEN & BEHANDELINGEN.

De huidtherapeuten van Care Clinic zijn in het bezit van een HBO-diploma tot Huidtherapeut. We zijn aangesloten bij dé beroepsvereniging voor huid- & oedeemtherapeuten, de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Ook staan wij ingeschreven in het BIG-register en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Dit betekent dat bepaalde huidbehandelingen vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. De producten voor thuisgebruik, orthomoleculaire therapie en suppletie worden niet vergoed door je zorgverzekering. We vinden het belangrijk écht iets te kunnen betekenen, we care. Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en persoonlijk consult.

bottom of page