top of page
Care Clinic - Elektrische epilatie - Apeldoorn

ELEKTRISCHE
EPILATIE

Heb je last van stugge rode, witte, grijze of blonde haren? En wil je daar graag vanaf? Of heb je al laserontharing geprobeerd en heeft dit onvoldoende resultaat gegeven? In deze gevallen biedt elektrische epilatie dé uitkomst! Elektrische epilatie is vooralsnog de enige bewezen, definitieve methode om van alle rode, witte, grijze of blonde storende haren af te komen. Je kan bij Care Clinic in Apeldoorn terecht voor elektrische epilatie.

WAT IS ELEKTRISCHE EPILATIE?

Stugge, lichte haren komen vooral voor bij hormonale veranderingen of bij bepaalde ziekten. Bij deze haarkleuren zit er weinig pigment in het haarzakje waardoor ze niet behandeld kunnen worden met laserontharing. In dat geval biedt elektrische epilatie een uitkomst! Elektrische epilatie is voor lichte, stugge haren de enige bewezen, definitieve methode om van alle storende haren af te komen. Gepigmenteerde haren kunnen makkelijker met een ontharingslaser permanent verwijderd worden, mits ze dik genoeg zijn.

Anchor 1

HOE WERKT ELEKTRISCHE EPILATIE?

Door een kleine naald in het haarzakje te laten glijden en enkele milliseconden stroom af te geven, wordt het haarzakje verwarmt waardoor de haar beschadigt en vernietigd wordt. De vervelende haren worden op deze manier één voor één behandeld. Er zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen, afhankelijk van het behandelgebied en het aantal haren. De behandeling is goed te verdragen, maar kan licht gevoelig zijn. Het gevoel is te vergelijken met een warm spelden prikje. Na de behandeling kunnen er rode bultjes en lichte zwelling op de behandelde huid aanwezig zijn. Dit neemt snel weer af na het koelen van de huid. 

Care Clinic - Elektrische epilatie - Apeldoorn
Care Clinic - Apeldoorn

VERGOEDING ZORGVERZEKERING

Ben je aanvullend verzekerd? In dat geval is er een grote kans dat de elektrische epilatie behandeling geheel of gedeeltelijk door de zorgverzekering wordt vergoed. Gezien wij geregistreerd zijn in het kwaliteitsregister en lid zijn van de NVH wordt elektrische epilatie in het gelaat in veel gevallen door zorgverzekeraars vergoed. Bij vergoedingen uit de aanvullende verzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Neem contact op met je zorgverzekering voor de polisvoorwaarden. 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de behandeling van beharing door middel van elektrische epilatie? Dan verwelkomen we je graag bij ons in de kliniek. We care – Care Clinic Apeldoorn.

bottom of page