top of page

PRIVACY VERKLARING

VERWERKEN VAN PERSOONSGEGEVENS

Praktijk Care Clinic kan jouw persoons- en medische gegevens verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Care Clinic, en/of omdat je deze gegevens zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Care Clinic verstrekt.

 

CARE CLINIC KAN DE VOLGENDE PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN:

  • Voor- en achternaam

  • Adresgegevens 

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • IP-adres

  • Medische gegevens

 

WAAROM CARE CLINIC GEGEVENS NODIG HEEFT 

Care Clinic verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact op te kunnen nemen als daarom gevraagd wordt, en/of om je schriftelijk (per mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Care Clinic jouw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou overeengekomen behandelplan, bestaande uit huid- en/of orthomoleculaire dienstverlening.

 

HOE LANG CARE CLINIC GEGEVENS BEWAART

Care Clinic bewaart de persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WGBO) verplicht jouw dossier 15 jaar te bewaren.

 

DELEN MET ANDEREN 

Care Clinic verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Care Clinic worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website www.cclinic.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS 

Care Clinic maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Care Clinic bij Google zoekresultaat pagina’s zijn.


De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres op jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft hier ook het privacybeleid van Google Analytics aan.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Care Clinic te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

 

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Care Clinic heeft hier geen invloed op. Care Clinic heeft Google geen toestemming gegeven om via Care Clinic verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

WIJZIGINGEN IN DEZE PRIVACYVERKLARING 
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@cclinic.nl. Care Clinic zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN 

Care Clinic neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Care Clinic maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. 

AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS 
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als je de indruk hebt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Care Clinic verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Care Clinic via 06 14 43 52 71 of info@cclinic.nl .

bottom of page