top of page

HUIDTHERAPIE

De huid is een zichtbaar orgaan waarvan je graag wilt dat deze in balans is én er ook zo uit ziet. Wanneer de huid uit balans is, kan dit zich uiten in vervelende huidaandoeningen. Maak kennis met de effectieve huid-verbeterende behandelingen die wij aanbieden in bij Care Clinic in Apeldoorn.

Heb jij last van acné? En al onwijs veel geprobeerd om daarvoor eens en voor altijd van af te komen, zonder resultaat? Laat ons je helpen je acne onder controle te krijgen.

Acne - Care Clinic Apeldoorn

LITTEKENS

Stoor je je aan een litteken dat is ontstaan door een ongeval, operatie, ziekte of zwangerschap? Littekens zijn niet volledig te verwijderen, maar kunnen wel minder storend en opvallend gemaakt worden.

Acne - Care Clinic Apeldoorn

BEENVATEN

Heb je rode, paarse of blauwe vaatjes op je benen? Geven deze soms een zwaar, jeukend of prikkelend gevoel of vind je ze gewoon storend? Goed nieuws, er is iets aan te doen!

Acne - Care Clinic Apeldoorn

ELEKTRISCHE EPILATIEHeb je last van stugge rode, witte, grijze of blonde haren? En wil je daar graag vanaf? In dat geval biedt elektrische epilatie een uitkomst!

Acne - Care Clinic Apeldoorn

GOEDAARDIGE HUIDBULTJESHeb jij last van ongewenste bultjes, steelwratjes, ouderdomswratten of plekjes op de huid? Laat ons je helpen hier vanaf te komen als de goedaardigheid is vastgesteld!

Acne - Care Clinic Apeldoorn

ACNE LITTEKENS

Is je huid een stuk rustiger, maar staan nu rode vlekken, littekens, putjes of pigmentvlekjes op de voorgrond? Hier hoef je niet mee rond te blijven lopen; bij Care Clinic helpen we je hier iets aan te doen.

Acne - Care Clinic Apeldoorn

PEELINGS

Wil je graag je huidconditie verbeteren? Of een frisse uitstraling? Met peelings pakken we huid-problemen aan of verbeteren we de huidconditie.

Acne - Care Clinic Apeldoorn

MELASMA

Heb je sinds, of net na de zwangerschap last van pigment-vlekken? Of ben je recent geswitcht van anticonceptie? Dit heet melasma en hier kun je écht iets aan doen, dit keer met resultaat!

Acne - Care Clinic Apeldoorn

MICRO- NEEDLINGStoor je je aan vlekjes of littekens na acne, fijne lijntjes, littekens, striae, grove poriën of een oneffen huidstructuur? Medische microneedling is de uitkomst.

Acne - Care Clinic Apeldoorn

HAARUITVAL BEHANDELINGLoop je al een tijd rond met dunner wordend haar waar je je aan stoort? Bij Care Clinic gebruiken we een injectablebehandeling tegen haarverlies.

Acne - Care Clinic Apeldoorn

HUIDANALYSE

Ben je ook zo benieuwd naar de staat van je huid? Wil je graag inzicht in of je huid al tekenen vertoont van huidveroudering, (onderliggend) pigment of zonschade? Wij helpen je graag met een huidanalyse.

Acne - Care Clinic Apeldoorn

PIGMENT

Heb je last van pigmentvlekken in je gezicht? Of zie je zonschade in je hals, op het decolleté of de handen en wil je hier graag iets aan doen? Voor elk type pigmentvlek bieden wij bij Care Clinic een oplossing!

Acne - Care Clinic Apeldoorn

LASER- ONTHARINGBen je dat scheren en epileren ook zo zat? Of heb je vaak last van ingegroeide haren? Wij bieden dé oplossing aan voor definitief ontharen met de nieuwste techniek.

Acne - Care Clinic Apeldoorn

VATEN/ COUPEROSEHeb je last van opvallende rode of paarse vaatjes in je gezicht? Geeft dit ook klachten zoals jeuk, branderigheid of prikkelingen? Of wil je er gewoon vanaf? Dit kan!

Acne - Care Clinic Apeldoorn

OVER ONZE PRODUCTENBij Care Clinic werken we uitsluitend met de meest vooraanstaande merken die onze visie delen: schoonheid van binnen én buiten. Ontdek onze favoriete merken!

HUIDTHERAPIE IN APELDOORN

Bijna 2 miljoen mensen in Nederland hebben een huidaandoening. Care Clinic streeft ernaar alle mensen uit Apeldoorn en omgeving aan een optimale gezondheid en schoonheid te helpen. Daarbij wordt niet alleen naar de symptomen gekeken, maar ook naar de oorzaak. Naast huidtherapie en huidverbetering kun je ook bij Care Clinic terecht voor orthomoleculaire therapie

WAT IS HUIDTHERAPIE?

Huidtherapie richt zich op het verbeteren en herstellen van de huidconditie van mensen. De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Problemen aan de huid kunnen daardoor een veel groter effect hebben dan je in eerste instantie zou verwachten. Huidtherapeuten behandelen de gevolgen van deze huidaandoeningen.  

Care Clinic - Acne - Apeldoorn

WAT DOET EEN HUIDTHERAPEUT?

Een huidtherapeut is een professionele behandelaar die is opgeleid om de huid van cliënten te analyseren en verbeteren. Een huidtherapeut behandelt een groot aantal huidaandoeningen, zoals acné, littekens of goedaardige huidbultjes. Huidbehandelingen zijn altijd maatwerk. Voorafgaand aan de behandeling voert een huidtherapeut een uitgebreide huidanalyse uit. Hierbij worden de toestand van de huid, het huidtype en eventuele huidproblemen geëvalueerd. Daarna wordt een behandelplan opgesteld dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de cliënt. Dit kan bestaan uit vervolgbehandelingen als acnébehandelingen, peelings of microneedling

bottom of page