top of page
Care Clinic - Microneedling - Apeldoorn

MICRONEEDLING

Loop je al een tijd met vlekjes of littekens na acne rond en wil je hier iets aan doen? Of stoor je je aan fijne lijntjes, littekens, striae, grove poriën of een oneffen huidstructuur? Bij Care Clinic in Apeldoorn kunnen wij dit verhelpen met medische microneedling. Microneedling biedt uitkomst wanneer je jouw huid op een veilige manier van binnenuit wil vernieuwen. Bij de behandelingen gebruiken we de SkinPen, het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld.  Let's go?

WAT IS MICRONEEDLING?

Microneedling is een manier om de huid te vernieuwen, verstevigen én te egaliseren zonder de opperhuid veel te beschadigen. De microneedling kop bevat micronaaldjes die in en uit de huid vibreren en kleine gaatjes maken in de huid. Deze gaatjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te boosten. Door deze prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut, dat diep in de huid op gang komt. Door de stimulans in het bindweefsel komen groeifactoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine, waardoor het bindweefsel versterkt. Ook wordt de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur geactiveerd met een SkinPen behandeling. Collageen zorgt voor volume, elastine voor veerkracht en hyaluronzuur voor hydratatie van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger, strakker en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!

Anchor 1

MICRONEEDLING MET DE SKINPEN 

Bij Care Clinic in Apeldoorn gebruiken wij de SkinPen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Met medische microneedling worden verouderingsverschijnselen zoals fijne lijntjes, rimpels, een grove of doffe huid en pigmentvlekjes (zonschade) aangepakt. Ook is de SkinPen in te zetten bij acné littekens, andere littekens, striae, grove poriën en een oneffen huidstructuur. 

HOE ZIET EEN MICRONEEDLING BEHANDELING ERUIT?

Een microneedling behandeling begint met het reinigen van de huid. Vervolgens bewegen we de SkinPen over de huid. Wanneer we daarmee klaar zijn wordt er desgewenst een bio cellulair masker aangebracht. Dit masker kalmeert en verkoelt de huid na een SkinPen behandeling en zorgt hiermee voor een sneller herstel en betere hydratatie van de huid. Dit masker verhoogt de prijs van de behandeling met 15,-.

Care Clinic - Microneedling - Apeldoorn
Vivrefotografie-CareClinic-32.jpg

DOET MICRONEEDLING PIJN?

Een vraag die we veel horen is of microneedling pijn doet. Over het algemeen wordt microneedling met de SkinPen ervaren als een milde en goed te verdragen behandeling. De meeste mensen voelen wat lichte tintelingen of een prikkelend gevoel op de huid, maar dit is goed te doen. Na behandeling kan de huid een beetje rood en gevoelig zijn, alsof de huid verbrand is. Dit is een normale reactie en zou binnen een paar dagen moeten verdwijnen. We raden je aan om de eerste dagen na de behandeling de zon te vermijden en de huid goed te verzorgen met hydraterende en kalmerende producten. 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN MICRONEEDLING?

Een microneedling behandeling heeft meerdere voordelen voor de huid die al snel na de eerste behandeling zichtbaar zijn. Je zult zien dat al snel na de eerste behandeling:

  • De huid er steviger en jonger uitziet

  • Fijne lijntjes en rimpels zijn verminderd

  • Pigmentvlekjes minder zichtbaar zijn

  • Je teint gezonder oogt

Care Clinic - Apeldoorn

WORDT MICRONEEDLING VERGOED DOOR DE ZORGVERZEKERING?

Ben je aanvullend verzekerd? In dat geval is er een kans dat behandeling voor littekens in het gelaat geheel of gedeeltelijk door de zorgverzekering wordt vergoed. Gezien wij geregistreerd zijn in het kwaliteitsregister en lid zijn van de NVH wordt de behandeling van littekens in het gelaat in veel gevallen door zorgverzekeraars vergoed. Neem contact op met je zorgverzekering voor de polisvoorwaarden.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de behandeling van fijne lijntjes, rimpels, een grove of doffe huid, pigmentvlekjes (zonschade), (acne) littekens, striae, grove poriën of een oneffen huidstructuur met microneedling? Dan verwelkomen we je graag bij ons in de kliniek. We care – Care Clinic Apeldoorn.

bottom of page