top of page

Behandel opvallende vaatjes met een couperose behandeling bij Care Clinic in Apeldoorn

Opvallende vaatjes in je gezicht kunnen erg vervelend zijn. Niet alleen zijn ze ontsierend, maar ze kunnen ook klachten zoals branderigheid, prikkelingen of jeuk veroorzaken. Dit wordt couperose genoemd. Couperose heeft verschillende oorzaken, waaronder:


• Blootstelling aan de zon

• Genetische aanleg

• Hormonale veranderingen


Gelukkig kunnen wij je bij Care Clinic in Apeldoorn helpen met dit probleem. Dit doen we met een couperose behandeling.


Hoe ziet een couperose behandeling bij Care Clinic in Apeldoorn eruit?


Een couperose behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een vaatlaser, IPL of een combinatie van deze technieken. In beide gevallen geeft een laser een intense lichtbundel af, die selectief wordt geabsorbeerd door de rode bloedcellen in de vaatjes. Hierdoor worden de wanden van de bloedvaten vernietigd en verdwijnen de vaatjes na verloop van tijd.


IPL of vaatlaser?

Het hangt af van het soort vaten welke techniek effectiever is. Bij duidelijke vaatstructuren kiezen we voor de vaatlaser, bij meer verspreide roodheid (diffuse roodheid) is IPL vaak effectiever. Heb je last van een combinatie van duidelijke vaatstructuren en diffuse roodheid, dan zetten we de combinatiebehandeling in.


Na de couperose behandeling

Na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn. Dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Het is belangrijk om de huid na de behandeling goed te beschermen tegen de zon door gebruik te maken van een (zonnebrand)crème van minimaal SPF 30.


Wat zijn de voordelen van een couperose behandeling?

Het voordeel van een couperose behandeling bij Care Clinic in Apeldoorn is dat het een niet-invasieve procedure is. Dit betekent dat er geen snijden of steken aan te pas komt.


Een ander voordeel van een couperose behandeling is dat de resultaten langdurig zijn. Afhankelijk van de ernst van de couperose, zijn er vaak meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Maar als de behandelingen eenmaal zijn voltooid zijn de resultaten blijvend. De vaatjes kunnen dan niet meer terugkeren. Wel kan het zijn dat er na verloop van tijd nieuwe vaatjes ontstaan. Of dit bij jou ook gebeurt heeft te maken met verschillende oorzaken, zoals blootstelling aan de zon, genetische aanleg of hormonale veranderingen.


Voor - na foto couperose
https://www.careclinic.nl/vaten-couperose

Afspraak maken bij Care Clinic Apeldoorn

Dus, wanneer je last hebt van opvallende vaatjes in je gezicht en op zoek bent naar een effectieve en efficiënte oplossing, dan biedt een couperose behandeling bij Care Clinic in Apeldoorn zeker uitkomst. De behandeling is veilig en biedt langdurige resultaten, waardoor je weer kunt genieten van een egale en gezonde huid. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een consult via de knop 'Maak afspraak' rechts onderin.

Comments


bottom of page